Hotel Senator-Ház Eger

3300 Eger, Dobó tér 11.

senatorhaz.hu

Bár Egerrel kapcsolatban mindenkinek elsősorban a vár és a bor jut eszébe, fontos a jó szállás is. Főleg, ha a hagyományokkal szakítani akarunk és télen kívánjuk meglátogatni e történelmi várost. Ilyenkor történelmi látványosságok közé a Dobó térre karácsonyi vársár költözik. Ha attól félnénk, hogy fázunk, hamar ráébredünk, hogy minden 10 méterben forralt bort fogyaszthatunk. Ha az nem elég, irány a Török fürdő.

Kép

Ha mindezt közelről akarjuk élvezni, irány a Senator-Ház, amely közvetlenül a vár alatt található. Patinás épület, mintha századokat léptünk volna vissza, de ez kiváló kiszolgálással párosul. Érdemes valamilyen akciós csomagot választani, amelyben vacsora is található. A vendég étlapról három fogást választhat, csak az italfogyasztást kell külön fizetni. Még egy fontos dolog. Ha bárkit kérdezünk Egerben, hogy melyik étterme konyhája a legjobb, a Senator-házat fogják ajánlani. Ezt csak alátámasztani tudom.

Sajnos, a meghirdetett akciók közül a „Török nyomában” jelenleg hiányzik (innen is üzenem kérjük vissza), amelyben a 2-3 napos szállás mellett reggelit és vacsorát is kaptunk, valamint egy délután kiváló kávét almás pitével és belépőt a Török fürdőbe. Az elmúlt három év minden Karácsony előtti utolsó hétvégéjét itt töltöttük, idén is készülünk.

A újra van "Török nyomában" a Senator-házban!!! Köszönjük!!! (2013. 09.06.)